Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Director-firme >> Transport Marfa >> Hunedoara >> SC EUROSTAT VEST SRL
Director firme transport
 

SC EUROSTAT VEST SRL

SC EUROSTAT VEST SRL

  Adresa: DEVA,STR.MARASTI,BL.D3,AP.43,PARTER
Cod Postal: 330099
Judet: Hunedoara
Telefon: +40354101406
Fax: +40354101406
Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Pagina web: Pagina web
Persoana de contact: Robert Claudiu Spitzel
Prezentare:

 EUROSTAT VEST  este infiintata ca o societate specializata in operatiuni de transport national si international de marfuri, servicii de logistica/depozitare, precum si formalitati vamale de import-export, inclusiv intocmirea si depunerea declaratiilor Intrastat. Obiectivul pe care l-am vizat inca de la inceput este ca relatia cu clientii sa fie una bazata pe profesionalism si calitate, iar serviciile sa fie adaptate la nevoile specifice fiecarui client.
            Beneficiind de parteneriatul unor companii de prestigiu din Uniunea Europeana si nu numai, oferim servicii de transport intern si international rutier,transport maritim, transport aerian, transport feroviar, in sistem door to door, grupaje sau full load.

Compania  noastra are ca obiectiv ocuparea unei pozitii de lider in domeniul transporturilor international de marfuri si in domeniul serviciilor logistice printr-o oferta diversificata si de inalta calitate. Suntem constienti de particularitatile fiecarei comenzi si asiguram pe parcursul intregului proces operational receptivitate, flexibilitate si promtitudine la solicitarile si instructiunile speciale necesare pentru a mentine un anumit nivel de competitivitate fiecarei tranzactii comerciale sau pentru a acoperi anumite nevoi economice in timp util.

In speranta stabilirii unui parteneriat intre companiile noastre va informam ca suntem dispusi sa efectuam atat cu auto proprii si inchiriate cat si cu cele puse la dispozitia noastra de colaboratori,  orice fel de transport, de la grupaje sau transporturi dedicate de 1 – 22 tone pana la curse exclusive, inclusiv regim de urgenta de la 0,1 pana la 22 tone.

In acest sens asteptam solicitariile dumneavoastra, iar in cel mai scurt timp posibil vom reveni cu o cotatie cat mai avantajoasa.
Date added: 2009-10-03 22:59:21   Hits: 1120

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.