Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Director-firme >> Transport Marfa >> Timisoara >> sc dumtransfer-junior srl
Director firme transport
 

sc dumtransfer-junior srl

sc dumtransfer-junior srl

  Adresa: str. slt adrian ioanesei bl 443 sc a vaslui
Cod Postal: 730035
Judet: Vaslui
Telefon: 0746802917
Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Pagina web: Pagina web
Persoana de contact: Dumitrascu Marius
Prezentare:

Credem cu tarie ca fiecare dintre noi trebuie sa aiba libertatea sa obtina cat mai mult de la tehnologia pe care o foloseste fara a fi amenintat de lipsa de profesionalism, produse contrafacute si incapacitatea unora de a satisface nevoile clientului in conformitate cu cerintele acestuia. De aceea echipa noastra de profesionisti in radio emisie-receptie, lucreaza neintrerupt pentru oferirea unui serviciu calitativ, prompt si fara neplaceri cauzate de diversi factori.
La noi imprevizibilul, surpriza neplacuta sau lipsa de comunicare nu exista.

Extirpam inca din fasa hibele si nesiguranta.

Chiar daca suntem tineri pe piata virtuala, ne sustin 15 ani de experienta in montaje, revizii si reparatii, consultanta de ordin tehnic iar impreuna cu departamentul vanzari sustinem faptul ca a fi numarul unul pe piata de profil este doar o chestiune de timp.

 

Tehnica Radio Emisie-receptie incadreaza produse din gama CB , TAXI, PMR, DUAL BAND etc incepand cu statii si antene de orice fel si terminand cu accesorii si instrumente de masura si control astfel acoperind intreaga plaja si asigurandu-ne posibilitatea de a satisface cele mai sofisticate cereri.

Avem posibilitatea de a oferi consultanta de specialitate atat pentru firme cat si pentru personae fizice fapt pentru care va recomandam sa colaborati cu tehnicii nostri in vederea obtinerii informatiilor exacte astfel impiedicand eventuale greseli in alegerea produsului.

La solicitarea dumneavoastra va punem la dispozitie serviciul mobil, tehnicienii nostri astfel garantand prin calitatea montajelor, buna functionare a echipamentelor.

Printre marcile comercializate de noi se numara: MAAS, President, Intek, Danita, Solarcon, Maxon, Motorola, Sirio, Wilson, Sigma-Eurocom, Sirtel, Lafayette etc 

Nu suntem niciodata multumiti de ceea ce facem, vrem mai bine, mai calitativ dar suntem pregatiti, apti si competenti.

Va asteptam
Date added: 2014-01-27 16:47:47   Hits: 328

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.