Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Director-firme >> Transport Persoane >> Sibiu >> Bursa Transporturilor de Marfuri si Persoane
Director firme transport
 

Bursa Transporturilor de Marfuri si Persoane  Adresa: Sibiu
Cod Postal: 550352
Judet: Sibiu
Telefon: +40269445337
Fax: +40269445337
Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Pagina web: Pagina web
Persoana de contact: Laurentiu Ghinoiu
Prezentare: Transportatorii rutieri, companiile de expeditie, producatorii, dar si operatorii in turism, au începând cu prima zi a lunii martie, o platformã web pentru a la înlesni transportul de mãrfuri si persoane în tarã si în Europa. Cei interesati pot sa acceseze Bursa Transporturilor de Mãrfuri si Persoane, pe scurt BTMP, la adresa www.bmtp.ro.
Conceptul ebordat de BTMP este unul simplu, fiecare accesare oferind informatii despre oportunitãtile de transport, tipul de încãrcãturã, rute, precum si, în mod exceptional, puncte intermediare de încãrcare/descãrcare din traseul respectiv.
Ca noutate, cautarea oportunitatilor se poate realiza prin  afisarea tuturor anunturilor in continutul carora se regasesc puncte de incarcare si/sau descarcare in jurul unei locatii specificate de utilizator pe distante de 50 - 200 de kilometri in linie dreapta. Accesul la BTMP se face în baza unui abonament care conferã fiecãrui utilizator statut de membru. Important de precizat este cã accesarea contului si a ofertelor existente pe bursã poate fi fãcutã si de pe telefonul mobil.
Lansarea paginii web a BMTP oferã tuturor firmelor si persoanelor interesate posibilitatea accesãrii bazei de date în mod gratuit timp de 60 de zile, în intervalul martie - august 2010.Date added: 2010-03-05 13:20:21   Hits: 856

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.