Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Soferii care circula fara anvelope de iarna
Soferii care circula fara anvelope de iarna
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 27 Ianuarie 2014 14:34

anvelope-de-iarnaIn cadrul unei actiuni desfasurate in acest weekend membrii Politiei Romane au aplicat sambata si dumiica 607 de amenzi in trafic. Din aceste 607 amenzi 40 au fost acordate soferilor care conduceau autovehicule ne-echipate cu anvelope de iarna.

 

De asemenea in cadrul aceleiasi actiuni au fost acordate si 7 amenzi unor administratotri de drumuri, conform comunicatului Politiei Romane. In urma controalelor s-au constatat 4 infractiuni din care 3 la regimul circulatiei, au fost aplicate 607 sanciuni contraventionale din care 40 pentru circulatia fara anvelope de iarna, 7 administratorilor de drum si 553 pentru diverse abateri.

In prezent, la dispozitia sefului Politiei Romane, chestor sef Petre Toba, peste 7.200 de au fost mobilizati si actioneaza in regim suplimentar fata de dispozitivul curent de ordine si siguranta publica in scopul de a fluidiza traficul rutier si a preveni accidente rutiere pe timp de iarna.

De asemenea, in judetele Buzau, Vrancea si Braila care se afla in prezent sub Cod Rosu de viscol peste 570 de politisti actioneaza in regim suplimentar pentru a asigura siguranta circulatiei pe drumurile nationale din judetele respective.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.