Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Lotul II al Autostrazii Nadlac – Arad, finalizat in Iunie
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 03 Iunie 2015 11:37

autostrada-nadlac-aradIn luna Iunie 2015 se vor incheia lucrarile la lotul al doilea al autostrazii Nadlac – Arad, mai precis lotul intre localitatile Pecica si Arad. In acest moment intregul tronson este asfaltat iar odata cu finalizarea acestui tronson se vor termina lucrarile si la noul punct de control la granita cu Ungaria.

 

Conform directorului pe proiectul Autostrazii Nadlac – Arad, Adrian Adler lucrarile vor fi finalizate in cel mult 3 saptamani, la sfarsitul lunii Iunie, conform termenului din contract.

“Asfaltarea s-a incheiat, iar in acest moment se lucreaza la montarea de parapeti, de garduri si panouri de antifonare", a precizat Adler. Conform sursei citate, lucrarile sunt avansate si la frontiera cu Ungaria, unde este in curs de amenajare noul punct de control de la granita, care ar urma sa fie finalizat tot in aceasta luna.”, a declarat acesta.

Adrian Adler a afirmat de asemenea urmatoarele in legatura cu momentul deschierii traficului pe autostrada Nadlac – Arad: "Este foarte probabil ca traficul pe lotul II sa fie deschis odata cu realizarea jonctiunii de la frontiera cu autostrada din Ungaria. Acest lucru ar urma sa aiba loc in luna iulie".

Partea maghiara a autostrazii este si ea aproape de finalizare, inclusiv marcajele.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.