Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Utile >> Service auto >> Arad >> Manolo S.R.L.
Manolo S.R.L.
Scris de Webmaster   
Miercuri, 11 Februarie 2009 19:20
manolo_aradFirma Manolo Srl si-a desfasurat pentru inceput activitatea in orasul Lipova, iar pe masura cresterii activitatii s-au infiintat spatiile comerciale din Arad si Deva. Activitatea principala a firmei este cea de comert cu piese si accesorii pentru autovehicule, iar ca si activitati secundare, transporturi rutiere de marfuri, intern si international.

Service-ul SC MANOLO SRL vine in intampinarea transportatorilor rutieri din Romania cu oferta sa de servicii destinate tuturor tipurilor de semiremorci si cap tractoare. Deasemenea Service-ul nostru este partener agreat al firmelor KRONE, WABCO, KNORR, SAF, BPW, HYVA, EDBRO si al altor producatori de sisteme ce echipeaza o semiremorca, la care efectuam lucrari de reparatie, intretinere si garantii. Stam cu placere la dispozitia clientilor nostri, cu lucrari de intretinere si reparatie si pentru orice tip de cap tractor sau autocamion, la trenul de rulare , sistemul de frinare, directie, suspensie , revizii post garantie (schimb ulei, filtre, curele transmisie, placute frina) etc.

In cadrul departamentului de transport avem personal specializat care tin legatura permanent cu partenerii si colaboratorii nostri din tara si strainatate. Efectuam transport de marfa in siguranta si cu un grad ridicat din punct de vedere calitativ. Serviciile oferite de Societatea noastra sunt promovate prin reclame din reviste de specialitate CARGO MAGAZIN, TRANZIT. Efectuam transporturi pe relatia Italia, Austria, Germania, Elvetia, Franta, Belgia, Olanda, Spania, Ungaria, dar si pe alte rute care ne sunt solicitate.


Sediu: Arad, Calea Radnei nr. 292 , jud. Arad

Fax: +40-257-219798

Tel: +40-257-279.543; +40-257-219.961

web: www.manolo.ro

Magazin Arad
Tel.: +40-257-368.303


Magazin Deva
Tel.: +40-254-230.081; +40-254-230.730


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.