Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Utile >> Service auto >> Arad >> Spsc Rompac Srl
Spsc Rompac Srl
Scris de Webmaster   
Marţi, 17 Februarie 2009 17:23
Infiintata in anul 1992, Spsc Rompac S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate la cele mai bune preturi.

Ceea ce isi propune firma Spsc Rompac S.R.L este sa efectueaze servicii profesioniste de reparatii si intretinere auto, verificari tehnice periodice. Compania noastra are un personal de 22 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania.

Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In compania Spsc Rompac S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Spsc Rompac S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii, care in mod cert va va aduca reale satisfactii.

Persoana de contact: Stoica Ioan

Adresa: Ineu, Cal Aradului, Nr. 19, Cod 315300, jud. Arad
Tel: 0257/511966


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.