Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Utile >> Service auto >> Dambovita >> Vio Transgrup S.r.l.

Sondaj de opinie

Cel mai bun constructor?
 Vio Transgrup S.r.l.
Scris de Webmaster   
Miercuri, 29 Aprilie 2009 09:04

Sc. Vio Transgrup S.r.l. oferă servicii din domeniul transportului internaţional de mărfuri generale şi periculoase în zona Balcanilor, cu preponderenţă spre şi dinspre Grecia şi Macedonia. La înfiinţarea sa în 2000, Sc. Vio Transgrup S.r.l. deţinea un camion pentru transport marfă. În prezent, compania deţine 16 camioane de 20t, toate agreate ADR şi care sunt conforme cu convenţia CMR. Compania este in continuă dezvoltare; printre planurile de viitor se află extinderea capacităţii de logistică prin construcţia unei hale de antrepozit şi a unei hale pentru reparaţii, dotată cu toate utilajele necesare întreţinerii şi efectuării de reparaţii la parcul auto propriu, dar şi pentru acordarea de servicii similare autovehiculelor deţinute de alte companii.


Din anul 2001 compania este membră a UNTRR şi a IRU (Union International des Transports Routiers), fapt care ne asigură un cadru legal şi ne pune la dispoziţie documentele necesare pentru desfăşurarea în siguranţă a activităţii de transport. În anul 2007 compania a fost certificată cu standardul SR EN ISO 9001:2001, ca o încununare a rezultatelor obţinute şi a activităţii desfaşurate la standarde superioare.

 

 

La Ungureni, la 10 km distanţă de Târgovişte, pe drumul spre Găeşti, am deschis un service complet utilat cu tehnologie HOFFMAN de ultimă generaţie, capabil să facă faţă cu succes oricărei reparaţii sau verificări la autocamioane (tractor şi semiremorcă) şi la turisme. Dotat cu linie ITP pentru autocamioane şi turisme, service-ul este autorizat RAR. Alcătuit din spălătorie auto, secţie de vopsitorie, atelier de tinichigerie, atelier mecanic pentru reparaţii diverse, service-ul nostru vă întâmpină prin intermediul personalului calificat, cu experienţă vastă în domeniu şi a programelor specializate performante, pentru a vă satisface orice necesitate legată de verificare, reparare sau de îmbunătăţirea aspectului autovehiculului dvs.

 


Adresa birouri: Târgovişte, Aleea Griviţei, bloc 8, sc.A, ap.10, et.2, jud. Dâmboviţa

Adresa service: Comuna Ungureni, judeţ Dâmboviţa, (km 10 DN 72 Târgovişte-Găeşti)
Tel: 0245 211 174, 0722231927
web www. viotransgrup.ro

  

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.