Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati
Noutati
Firmele de transport si industria de packaging.
Scris de Druta Ovidiu   
Joi, 16 Decembrie 2021 10:33

Ce au in comun firmele de transport si industria de packaging?

Simplu: toata marfa transportata este asigurata si ambalata folosind produse de packaging. Toate firmele isi pregatesc marfurile pentru serviciu de transport. Fie ca sunt ambalate la palet sau nu, produsele fie sunt pregatite in cutii de carton, sau sunt ambalate in folie stretch sau folie cu bule. Folia stretch se foloseste cu precadere la paletizare, dar nu numai, pe cind folia cu bule se foloseste la ambalarea produselor, pentru protectie. Toate produsele folosite in industria de ambalare le [uteti gasi la firme de profil precum Ambalaje Oradea. Principalele categorii de produse folosite in industria de packaging sunt: cartonul, folia cu bule, folia stretch si benzi adezive.
 
Pentru ce recheama Dacia masini in service
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 11 Februarie 2016 16:18

Read moreAproximativ 2,500 de automobile produse de Dacia vor fi chemate in service pentru a remedia probleme la bieletele de directie. Aceasta problema a fost intalnita la modelele Logan II, Sandero II, Dokker si Lodgy.

Citeşte mai mult...
 
Romania in Top 10 Producatori Auto din Europa
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 04 Februarie 2016 10:53

Read moreAnul trecut Romania a intrat in top 10 al celor mai mari producatori de autovehicule din Europa. Intreaga industrie auto a inregistrat o crestere de peste 7% in 2015 fata de anul precedent.

Citeşte mai mult...
 
Timbrul de Mediu in 2016
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 26 Ianuarie 2016 12:37

Read moreFormula de calcul pentru timbrul de mediu a ramas aceasi ca in 2015 dar totusi vom plati mai mult decat anul trecut. Motivul pentru care timbrul de mediu va fi mai scump anul acesta este cursul valutar al monedei euro.

Citeşte mai mult...
 
In 2016 Inauguram 95 de km de autostrada
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 25 Ianuarie 2016 13:02

Read moreCompania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) intentioneaza ca anul acasta sa inaugureze 95 de kilometri de autostrada. Bugetul alocat pentru infrastructura pentru anul 2016 este de 4.23 miliarde de lei, similar celui din 2015.

Citeşte mai mult...
 
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 22 Ianuarie 2016 13:27

Read moreConform informatiilor autovit.ro, 2015 a fost cel mai bun an din ultimii 7 pentru vanzarile de autovehicule second hand. In acest an s-au inregistrat cresteri substantiale si nu au existat schimbari legislative care sa creeze perioade de asteptare sau care ar bloca tranzactiile.

Citeşte mai mult...
 
Cum sa pornesti usor autoturismul in conditii de ger
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 20 Ianuarie 2016 10:48

Read moreIn timpul iernii cand temperaturile sunt foarte scazute unele autoturisme refuza sa porneasca si aceasta de regula nu este din cauza masinii. Sunt cativa pasi pe care daca soferul ii poate urma pentru a porni masina usor si in acelasi timp sa ii protejeze motorul.

Citeşte mai mult...
 
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 15 Ianuarie 2016 10:58

Read moreConform unui anunt din partea Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, constructorul autostrazii Arad Nadlac ASTALDI MAX BOEGL va suporta costurile de reparatii pe aceasta sectiune de drum.

Citeşte mai mult...
 
CNADNR: Material antideparapant pentru 2 luni de iarna
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 08 Ianuarie 2016 10:14

Read moreConform normelor in vigoare, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a initiat procedurile de deszapezire pe intreaga retea de autostrazi si drumuri nationale utilizand utilaje de deszapezire si materiale antiderapante in urma avertizarii ANM din 04.01.2016.

Citeşte mai mult...
 
Cel mai slab an pentru autostrazi in Romania
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 03 Decembrie 2015 12:34

Read more2015 este unul dintre cei mai slabi ani din ultima perioada in legatura cu constructia autostrazilor. Anul aceasta au fost finalizati doar 13 kilometri de autostrada. In momentul actual CNADNR pregateste bilantul pe anul acasta privitor la toate constructiile.

Citeşte mai mult...
 
Reactia transportatorilor la scumpirea RCA-ului
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 02 Noiembrie 2015 13:12

Read moreIn ultimele luni valoarea asigurarilor RCA a crescut la o medie de 5,000 euro/tractor. Pentru camioane si autobuze valoarea este de 3 ori mai mare au anuntat specialistii in domeniul transporturilor de la Federatia Operatorilor Romani de Transport (FORT).

Citeşte mai mult...
 
Volkswagen pierde cursa pentru cel mai mare producator auto
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 28 Octombrie 2015 13:37

Read moreTitlul de Cel mai mare producator auto din lume nu va mai ajunge in mainile producatorului german Volkswagen ci in cele ale constructorului japonez Toyota Motor Corp dupa primele 9 luni ale acestui an, pe fondul scandalului cu care se confrunta Volkswagen.

Citeşte mai mult...
 
Consecinte severe in scandalul emisiilor Volkswagen
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 12 Octombrie 2015 10:07

Read moreProducatorul german de autovehicule Volkswagen ar putea plati amenzi de pana la 60 miliarde de euro pentru masluirea emisiilor. Pentru aproximativ 11 milioane de automobile diesel Euro5 au fost masluite testele de poluare.

Citeşte mai mult...
 
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 09 Octombrie 2015 10:41

Read moreSaptamana aceasta Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a reziliat 2 contracte pentru reabilitaarea a doua tronsoane situate pe DN 76 Deva Oradea. Tronsoanele respective au fost cele intre localitatile Ionesti Varfurile si Beius Oradea.
Conform unui comunicat CNADNR, in urma controalelor recente s-a constatat au fost luate masuri pentru imbuantatirea activitatii de reabilitare a drumurilor pe aceste tronsoane.

Citeşte mai mult...
 
Inmatricularile auto au crescut cu 11.3% in 2015
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 17 Septembrie 2015 10:30

Read moreIn primele 8 luni ale acestui an, numarul inmatricularilor de autoturisme din Romania a crescut cu 11.3% fata de aceasi perioada a anului trecut. De asemenea, in aceasta perioada livrarile de autoturisme Dacia au avansat in UE cu 3.4%, la 256,475 untitati.

Citeşte mai mult...
 
CNADNR investeste 70 mil. RON in utilaje pentru echipele mobile
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 07 Septembrie 2015 10:32

Read moreIn perioada urmatoare Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) va organiza o licitatie deschisa pentru achizitia de utilaje care vor fi folosite de echipajele de interventii a companiei. Valoarea contractului a fost estimata la 70 mil. RON.

Citeşte mai mult...
 
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 04 Septembrie 2015 12:13

Read moreIncepand cu data de 7 Septembrie, ora 8:00 pe autostrada A1 intre localitatile Orastie si Sibiu se va restrictiona traficul rutier pentru a se efectua lucrari de reparatie. Mai precis portiunea blocata va fi intre nodul rutier Saliste (km 270+020) nodul rutier Cunta (km 292+455).

Citeşte mai mult...
 
UNTRR solicita eliminarea supraacizei pe carburanti
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 02 Septembrie 2015 10:29

Read moreUniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania a solicitat Guvernului eliminarea supraacizei la carburanti incepand cu data de 1 Ianuarie 2016. Motivul acestei solicitari este faptul ca schema de rambursare a acesteia este nefunctionala.

Citeşte mai mult...
 
In 10 Ani, toate modelele BMW vor fi hibride si electrice
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 01 Septembrie 2015 11:34

Read moreIntr-un articol postat pe pagina pietei de actiuni NASDAQ se afirma ca BMW planifica ca in urmatorii 10 ani, toate automobilele fabricate de catre grupoul german sa fie hibride sau electrice. Aceasta decizie a fost luata datorita legilor stricte privind emisiile de noxe.

Citeşte mai mult...
 
Logan si Sandero, acum cu cutie automata
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 31 August 2015 14:07

Read moreLuna viitoare cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt Dacia Renault va prezenta noile modele Dacia Logan, Logan MCV, Sandero si Sandero Stepway cu transmisie automatizata. Modelele Logan si Sandero cu cutie de viteze automata sunt deja disponibile pe piata auto din Brazilia de mai bine de un an.

Citeşte mai mult...
 
«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.