Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Bridgestone deschide oficial o fabrica de cauciucuri pentru camioane si autobuze la Stargard, Polonia
Bridgestone deschide oficial o fabrica de cauciucuri pentru camioane si autobuze la Stargard, Polonia
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 20 Mai 2009 10:54
bridgestone-truckLa data de 18 mai 2009, Bridgestone a deschis oficial fabrica de cauciucuri pentru camioane din Polonia, o investiţie de 200 de milioane de euro care potrivit oficialilor companiei, este una dintre cele mai tehnologizata fabrici. Aici se vor produce circa 2500 de cauciucuri de înaltă calitate pe zi, începând cu 2010.

Printre cei peste 100 de participanţi la ceremonia de inaugurare a fabricii care au beneficiat şi de un tur al acesteia s-au numărat personalităţi locale şi naţionale din sfera politică poloneză dar şi din străinătate precum subsecretarul de stat din ministrul economiei din Polonia Doamna Grazyna Henklewska sau Dl. Tanabe, ambasadorul japonez în Polonia.


Evenimentul, important în istoria recentă a Bridgestone şi pentru viitoarea dezvoltare a brandului în Europa a fost condus de cei mai importanţi oameni ai companiai dintre care amintim pe Dl. Shoshi Arakawa, CEO Bridgestone Corporation, Dl. Toru Tsuda, CEO Bridgestone Europe precum şi conducerea regionalei poloneze a companiei. “Această fabrică este vitală pentru obiectivul nostru de dezvoltare pe termen lung în Europa” spune Dl. Tsuda. “Este un exemplu de tehnologie avansată şi o adiţie importantă în strategia noastră de a ne orienta către produse de o înaltă calitate, pe o piaţă europeană extrem de concurenţială.”
bridgestone-truck-tires

 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.