Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Cel mai slab an pentru autostrazi in Romania

Sondaj de opinie

Cel mai bun constructor?
 Cel mai slab an pentru autostrazi in Romania
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 03 Decembrie 2015 12:34

autostrada-timisoara-lugoj-inaugurare-112015 este unul dintre cei mai slabi ani din ultima perioada in legatura cu constructia autostrazilor. Anul aceasta au fost finalizati doar 13 kilometri de autostrada. In momentul actual CNADNR pregateste bilantul pe anul acasta privitor la toate constructiile.

 

CNADNR se pregateste acum de inaugurarea a 25 de kilometri de autostrada care reprezinta lotul 2 al Autostrazii Timisoara Lugoj. Aceasta dupa ce au inchis 22 de kilometri de autostrada intre localitatile Orastie si Sibiu.

Reprezentantii Comapaniei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) au anuntat ca in perioada 15-20 Decembrie intentioneaza sa deschida circulatia pe lotul 2 al Autostrazii Timisoara – Lugoj.

In legatura cu stadiul constructiilor pe lotul 2 al autostrazii Timisoara – Lugoj, constructorul Tirrena Scavi a turnat recent ultimul strat de asfalt inainte de deschiderea circulatiei care va avea loc candva inainte de Craciun.

Dacă nu intervin fenomene meteo care să conducă la întârzierea lucrărilor, în aproximativ două săptămâni se deschide traficul pentru lotul 2 al autostrăzii Timișoara-Lugoj. De asemenea, șoferii vor utiliza și cei 10 km de autostradă ai lotului 1 Lugoj – Deva. Această bucată de autostradă a fost termiunată la sfârșitul anului 2013 dar a fost închisă circulaţiei pentru că se termina brusc în câmp” au afirmat surse Guvernamentale.

Actualul constructor responsabil de finalizarea acestui lot de autostrada a semnat contractul la finele anului 2013 iar ordinul de incepere a lucrarilor a fost semnatu in luna Ianuarie 2014. Data de finalizare a lucrarilor este luna Iulie 2016.

Costul total de constructie a celor 25.6 km se ridica la aproximativ 96 de milioane de Euro, fara TVA.

Anul aceasta au mai fost inaugurati si 10 km de Autostrada intre localitatile Pecica si Arad.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.