Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Cifre impresionante in domeniul transporturilor.
Cifre impresionante in domeniul transporturilor.
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 26 Iulie 2012 10:25

Dumagas transport RomaniaUnul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata transporturilor si logisticii din Romania si partener Ford, Dumagas Transport se asteapta sa incheie acest an cu o cifra de afaceri de 63 de milioane de euro.


Evolutia companiei Dumagas Transport.

    Cu o crestere de peste 70% a cifrei de afaceri in ultimii ani, probabilitatea ca Dumagas sa incheie acest an cu o cifra de afaceri de 63 de milioane de ani este foartemare. Cresterea situatiei acestei companii a avut loc in mai multe segmente ale companiei cum ar fi serviciile de depozitare, logistica, expedititii si bineinteles transportul traditional.

    Unul dintre factorii benefici pentru cresterea firmei este pozitionarea strategica fata de uzina Ford de langa Craiova unde productia a inceput recent. Dumagas Transport este de asemenea si unul dintre principalii furnizori ai companiei americane producatoare de autovehicule, aceasta fiind responsabila cu transportul atat a pieselor de fabricatie cat si a produselor finite.

    Conducatorii companiei Dumagas Trasnport au decis recent sa majoreze capitalul social al companei cu aproximativ 9 milioane de lei cu scopul de a sustine cresterea continua a companeiei. Mihai Dugaesescu, fondatorul si actionarul principal al companiei a afirmat astfel: “Practic ne-am dublat volumul de business în ultimii doi ani, ceea ce nu a fost deloc u?or de realizat, iar acum investim din nou în România printr-o cre?tere de capital“.

    Firma Dumagas Transport este a doua cea mai mare companie din domeniul transport si logistica din Romania si activeaza atat la nivel national cat si international. In domeniul transporturilor, Dumagas se ocupa in principal de transportul de marfuri generale si specializate, marfuri lichide, pulberi si autovehicule.

    Actionarii principali ai companiei sunt si fondatorii acesteia Mihai si Aurelia Dugaesescu impreuna cu un fond de investitii de tip „private equity” concentrat pe companii din Europa de Est pe nume Bancroft.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.