Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> CNADNR investeste 70 mil. RON in utilaje pentru echipele mobile
CNADNR investeste 70 mil. RON in utilaje pentru echipele mobile
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 07 Septembrie 2015 10:32

freza-asfaltIn perioada urmatoare Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) va organiza o licitatie deschisa pentru achizitia de utilaje care vor fi folosite de echipajele de interventii a companiei. Valoarea contractului a fost estimata la 70 mil. RON.

 

CNADNR a anuntat ca intentioneaza sa cumpere urmatoarele utilaje:

• o statie de asfalt mobila - 26.86 mil. RON;
• o freza de asfalt - 11.42 mil. RON;
• un finisor de asfalt - 7.72 mil. RON;
• un trailer de 40 tone si cap tractor – 4.94 mil. RON.

Narcis Neaga, Directorul General al CNADNR a afirmat urmatoarele: “Pentru a creste capacitatea de interventii in situatii de urgenta pe reteaua de drumuri nationale si autostrazi, CNADNR va infiinta echipe mobile de interventii de urgenta la nivelul fiecarei Directii Regionale de Drumuri si Poduri. Aceste echipe vor fi dotate corespunzator pentru a interveni radip si eficient, atat in timpul campaniei de iarna, cat si in restul anului. De fiecare data cand se produce un accident tehnic pe reteaua de drumuri nationale si autostrazi administrata de CNADNR, masurile de remediere trebuie sa fie puse in opera imediat”.

Acesta a afirmat in continuare ca echipele de interventie CNADNR vor putea rezolva cu ajutorul acestor utilaje intr-un timp scurt orice tip de accident tehnic. In prezent procedurile CNADNR implica angajarea unei companii terte care intervine la locul producerii accidentului tehnic.

Reprezentantii CNADNR au precizat ca Autoritatea Nationala pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice a acceptat documentatia de atribuire.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.