Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Dacia Logan, “Legenda pe roti”
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 20 Septembrie 2011 10:08

Dacia Logan Legenda pe rotiIn perioada 2000-2010, revista Automotive News Europe si compania de consultanta auto MSX International a organizat competitia “Legende pe roti”, in care Dacia Logan a ocupat locul 2 fiind depasita doar de Mercedes Benz SL.


    In topul marcilor auto care s-au remarcat in primul deceniu al secolului 21, Dacia Logan a ocupat locul 2, surclasata doar de Mercedes Benz SL, cu automobilul Tesla Roadster ocupand locul trei.

    "Concursul, desfasurat on-line, a inclus 14 sectiuni, fiecare acoperind cate o etapa din istoria automobilului. Clasamentul pentru fiecare perioada a fost realizat in urma voturilor a peste 100.000 de participanti, care au avut de ales intre zece modele preselectate de un grup de specialisti in domeniul auto", este mentionat intr-un comunicat Automobile Dacia.

    Modelul Dacia Logan a fost lansat pe piata auto in 2004, cu un singur tip de caroserie si doua tipuri de motorizare la inceput, motorul de 1.4 si cel de 1.6. In timp, cei de la Dacia au lansat si ale modele, cum ar fi modelul break, furgoneta si pick-up.

    De la inceputurile lui, Dacia Logan a fost vandut in total in 46 de tari, atat in Europa cat si in Africa de Nord, Orientul Mijlociu cat si in America si zona Oceanului Indian si Pacific. Cat despre piata auto din Romania, Dacia Logan se mentine pe primul loc de 8 ani consecutivi.a


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.