Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Masina Anului 2013 – Volkswagen Golf
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 05 Martie 2013 12:37

Volkswagen Golf 7Noua versiune a automobilului Volkswagen Golf a fost aleasa “Masina Anului 2013” de catre un juriu de 58 de jurnalisti din 22 de tari membre ale Uniunii Europene cu ocazia deschiderii Salonului Auto de la Geneva. 


Volkswagen Golf 7 a obtinut un punctaj de 414 castigand titlul de masina anului 2013. Pe locul 2 in acest top a iesit Toyota GT86/Subaru BRZ cu 202 puncte iar pe locul 3 Volvo V40 care a reusit sa stranga 189 de puncte. Printre finalistii din editia acestui an se afla de asemenea si Mercedes Classe A, Ford B-Max, Peugeot 208 si Renault Clio.


Directorul de Dezvoltare de la Volkswagen, Ulrich Hackenberg a dat aceasta declaratie in urma desemnarii ultimului model Golf Masina Anului: “Este o mare onoare s? primesc acest premiu ?i trebuie s? spun c? sunt ?i pu?in mândru”.

Titlul de Masina Anului 2013 de la Salonul Auto de la Geneva este un titlu foarte important care poate afecta vanzarile pe piata auto din acest an. Acest top poate oferi consumatorilor o idee despre automobilele de calitate conform opiniilor expertilor din acest domeniu.

Acesta nu este prima oara cand Volkswagen este onorat cu acest titlu. Modelul Golf a mai fost desemnat automobilul anului in 1992 pentru a treia generatie a modelului. Singurele modele auto care au avut onoarea sa castige mai mult decat odata acest titlu sunt Volkswagen Golf si Renault Clio.

Modelul Volkswagen Golf a aparut pentru prima oara in anul 1974 si a fost remodelat de mai multe ori. Acest automobil este cea mai importanta masina a acestei marci si a fost elementul central in strategia Volkswagen de a devansa Toyota pentru titlul de cel mai mare constructor auto din lume.

Golf 7 Volkwagen Golf 7 Salonul Auto Geneva


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.