Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Portiune inchisa pentru reparatii pe autostrada Orastie – Sibiu
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 04 Septembrie 2015 12:13

reparatii-autostrada-a1-sibiu-orastieIncepand cu data de 7 Septembrie, ora 8:00 pe autostrada A1 intre localitatile Orastie si Sibiu se va restrictiona traficul rutier pentru a se efectua lucrari de reparatie. Mai precis portiunea blocata va fi intre nodul rutier Saliste (km 270+020) – nodul rutier Cunta (km 292+455).

 

Conform informatiilor de la Companbia Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), instituirea acestei restrictii este necesara datorita reparatiilor necesare la km 275+650 al autostrazii (sau km 60+600 al proiectului).

Antreprenorul (constructorul autostrazii) este responsabil pentru remedierea defectelor aparute in perioada de executie si perioada de garantie (4 ani), conform prevederilor Contractului “Proiectare si Executie Autostrada Orastie – Sibiu, lot 3”.

Defectiunile (crapatura) de la kilometrul 275+650 al autostrazii a fost cauzat de tasari structurale priciunite de executia corespunzatoare a lucrarilor si nu de alunecari de teren. Astfel au mentionat atat expertii tehnici ai constructorului cat si cei din partea beneficiarului.

Ruta Alternativa pe perioada lucrarilor:

In perioada in care circulatia va fi restrictionata pe A1 Orastie – Sibiu traficul va fi redirectionat pe ruta alternativa: DN1 – Saliste – Cunta.

Perioada pe care traficul va fi restrictionat si redirectionat este de aproximativ o luna si jumatate. Perioada poate varia in functie de conditiile meteo.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.