Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Reparatiile la gropi pe Autostrada Arad Nadlac
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 15 Ianuarie 2016 10:58

gauri-strada-BucurestiConform unui anunt din partea Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, constructorul autostrazii Arad Nadlac ASTALDI MAX BOEGL va suporta costurile de reparatii pe aceasta sectiune de drum.

 

Gropile care urmeaza a fi reparate au fost cauzate atat de conditiile meteo din ultima vreme cand s-a alternat mult intre inghet si dezghet dar si din cauza traficului intens. Portiunea in cauza are o suprafata de 31 de metri patrati.

Demersurile de informare a Antreprenorului General ASTALDI MAX BOEGL au fost facute de Sectia Autostrazi din cadrul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Timisoara. Constructorul va fi nevoit sa remedieze defectiunile constatate pe teren in regim de urgenta.

Lucrarile de reparatii la aceasta portiune de drum a inceput in data de 13 Ianuarie si urmau a fi finalizate in aceasi zi.

Conform CNADNR, lucrarea se afla inca in perioada de garantie, iar toate cheltuielile de reparatii in aceasta perioada vor fi suportate de antreprenor.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.