Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Pret Benzina / Motorina

Feed Display

Sondaj de opinie

Cel mai bun constructor?
 Pret Benzina / Motorina


Pentrom a scumpit motorina
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 24 August 2009 09:40
Read moreCa urmare a evolutiei cotatiilor internationale ale produselor petroliere, Petrom a majorat pretul motorinei cu patru bani pe litru. Astfel motorina Top Euro Diesel 5 costa 3,73 lei/litru, in timp ce pentru OMV Sprint Diesel a ajuns la 3,78 lei/litru.
Citeşte mai mult...
 
OMV a deschis prima statie de alimentare cu hidrogen
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 22 Iunie 2009 09:06
Read moreDeşi soluţia motoarelor propulsate pe bază de hidrogen a fost îndelung criticată producătorii auto orientându-se mia degrabă către motoarele hibride cu baterii litiu-ion, austriecii de la OMV au pus bazele unei reţele de alimentare cu hidrogen dschizând prima statie publică în Germania.
Citeşte mai mult...
 
Romania are cele mai mici preturi diesel din UE
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 03 Iunie 2009 11:08
Read morePotrivit datelor analizate de roadtransport.com şi publicate pe situl propriu, România se poate mândri cu cele mai mici preţuri la combustibilii diesel din întreaga Uniune Europeană, cu o medie de 3,46 de lei pe litru. La polul opus potrivit aceluaşi raport se află Marea Britanie care cu o medie de 4,94 lei pe litru ocupă prima poziţie în acest top al preţurilor carburanţilor.
Citeşte mai mult...
 
De la 1 iunie se deschid primele benzinarii pe Autostrada Soarelui
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 27 Mai 2009 14:35
Read moreÎncepând cu data de 1 iunie 2009, primele două benzinării de pe Autostrada Soarelui vor fi puse în funcţiune pe secţiunea Bucureşti - Cernavodă la kilometrul 66. Cele două benzinării vor fi plasate câte una de o parte şi de alta a drumului se arata într-un comunicat remis de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.
Citeşte mai mult...
 
Rompetrol majoreaza preturile la benzina si la motorina
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 18 Mai 2009 11:02
Read moreCa urmare a evoluţiei pieţei de carburanţi, Rompetrol a anunţat majorări la preţurile de referinţă pentru benzină şi motorină începând cu această săptămână. Benzina Efix 95 va ajunge astfel la 3,66 lei pe litru iar sortimentul Alto 101 la 4,26 lei pe litru. Totodată, preţurile la motorina Efix Diesel şi Diesel Auto se vor majora la 3,58 lei respectiv 3,88 lei pe litru.
Citeşte mai mult...
 
Scumpiri de carburanti la Petrom
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 07 Mai 2009 10:47
Read morePetrom majorează de azi prețurile la sortimentele de benzină comercializate. Astfel prețul pentru 1 litru de benzină Premium 95 este 3,46 lei/litru, Top Premium 99+ este 3,79 lei/litru, OMV Carrera 95 este 3,56 lei/litru iar OMV Carrera 100 va fi găsit la prețul de 4,19 lei/litru.
Citeşte mai mult...
 
Petrom a majorat preţurile la carburanţi cu şase bani
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 27 Martie 2009 10:01
Read moreÎncepând de miercuri, Petrom, parte a grupului austriac OMV, a majorat preţurile de referinţă la benzină şi motorină cu câte şase bani pe litru. Potrivit comunicatelor oficiale lansate de companie, ajustările de preţuri vin în urma noilor evoluţii a cotaţiilor internaţionale pentru produsele petroliere.
Citeşte mai mult...
 
Rompetrol scumpeşte benzina cu 7 bani/litru
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 23 Martie 2009 12:35
Read more Compania Rompetrol, parte a KazMunaiGaz din Kazakhstan, a mărit începând de vineri preţurile de referinţă la benzină cu câte 7 bani pe litru. În urma acestei ajustări Benzina Efix 95 ajunge la preţul de 3,49 lei pe litru respectiv 4,14 lei pe litru pentru sortimentul Alto 101.
Citeşte mai mult...
 
De marţi, Petrom ieftineşte din nou motorina cu 9 bani/litru
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 04 Martie 2009 11:31
Read moreÎncepând de marţi ora 12, compania Petrom, membră a grupului austriac OMV a ieftinit preţurile de referinţă la motorină cu 9 bani pe litru, potrivit unui comunicat lansat ieri de către companie.
Citeşte mai mult...
 
Se dă startul la ieftinirile de carburanţi
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 24 Februarie 2009 14:54
Read moreOdată cu devalorizarea leului în raport cu principalele valute internaţionale, a început şi valul de scumpiri pe care majoritatea operatorilor de pe piaţa românească le-au aplicat la produsele lor. N-au făcut excepţie nici principalele companii distribuitoare de carburanţi care în primele două luni ale anului au făcut ajustări de preţuri aproape săptămânale.
Citeşte mai mult...
 
Petrom scumpeşte din nou benzina
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 06 Februarie 2009 13:17
Read moreÎncepând de vineri, 6 februarie, Petrom majorează preţul benzinei cu 5 bani pe litru, se anunţă într-un comunicat oficial al companiei. Este a doua măsură de acest gen pe care compania o ia în aceeaşi săptămână şi are ca urmare creşterea cotaţiilor petrolului la nivel internaţional.
Citeşte mai mult...
 
Carburanţi mai scumpi la Rompetrol şi Lukoil
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 04 Februarie 2009 11:25
Read moreRompetrol şi Lukoil vor mări începând de azi preţurile de referinţă ale carburanţilor comercializaţi în reţelele proprii, cu câte 9 respectiv 14 bani pe litru.
Astfel, preţurile de la pompă din reţeaua Rompetrol vor deveni de 3,36 lei/litru şi 3,99 lei/litru pentru sortimentele de benzină Efix 95 respectiv Euro Super 98 în timp ce sortimentele de motorină Efix Diesel şi Winter Diesel vor ajunge la 3,74 lei/litru respectiv 4,04 lei/litru.
Citeşte mai mult...
 
«ÎnceputAnterior1234567UrmătorSfârşit»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.