Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Pret Benzina / Motorina >> Guvernul va negocia cu OMV pretul benzinei.

Feed Display

Sondaj de opinie

Cel mai bun constructor?
 Guvernul va negocia cu OMV pretul benzinei.
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 19 Iunie 2012 10:28

Negocieri inter OMV si Guvernul RomanieiIn urma Forumului Economic Romania-Austria la care a participat premierul Victor Ponta s-a decis sa inceapa negocierile intre OMV Petrom si Guvernul Romaniei pentru un pachet de masuri la care ambele parti sa fie de acord.


    Prin aceste negocieri premierul Victor Ponta spra ca autoritatile din capitala sa dobandeasca intr-o anumita masura control asupra pretului carburantilor. Premierul Romaniei a afirmat ca in urma Forumului a plecat cu un sentiment pozitiv in legatura cu viitorul companiei si investitia in Romania.

    Guvernul Romaniei va participa la aceste negocieri in speranta ca prin aceasta cooperare Romania sa treaca prin aceasta perioada dificila din punct de vedere economic si social.

Premierul Victor Ponta a afirmat astfel: "Când e vorba de un pachet care va fi negociat, pentru că sunt zone în care Guvernul României are de câştigat, sunt zone în care compania are de câştigat, impresia mea este că va câştiga şi statul român, va câştiga şi compania, pentru că, până la urmă, faptul că toate profiturile realizate de OMV sunt reinvestite tot în România, creând locuri de muncă şi plătindu-se taxe către bugetul de stat. Toate acestea reprezintă o realitate pe care e bine să nu o ignorăm".


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.