Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Pret Benzina / Motorina >> Lukoil urmeaza OMV Petrom in scaderea preturilor.
Lukoil urmeaza OMV Petrom in scaderea preturilor.
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 21 Iunie 2012 10:11

Pret benzina motorina LukoilIn aceasi zi in care OMV Petrom a scazut pretul carburantilor comercializati cu 3 bani/litru, un alt mare distribuitor de pe piata Romaniei, Lukoil a aplicat o ieftinire in pretul benzinei de 3 bani pe litru si la pretul motorinei de 5 bani pe litru.


    Conform informatiilor oficiale Lukoil Romania, compania care ocupa locul 3 pe piata romaneasca a distribuitorilor de carburanti, ieftinirea sortimentelor de benzina cu 3 bani si a sortimentelor de motorina cu 5 bani a fost aplicata ca datorita  cotatiei internationale a titeiului si a produselor petroliere.

    In urma ieftinirii pretului carburantilor, pretul sortimentelor de benzina Lukoil au ramas astfel: un litru de benzina Euroluk 95 poate fi gasita azi la pretul de 5.68 iar sortimenteul Ecto 98 este comercializat la pretul de 6.29 lei/litru. De la inceputul lunii si pana in prezent Lukoil a scazut pretul benzinei per total cu 13 bani/litru.

    Pretul sortimentelor de motorina Lukoil a scazut de asmenea intr-un grad mult mai mare decat cel al benzinei, astfel la pompele Lukoil poate fi gasit sortimentul Euro L Diesel cu 17 bani/litru mai ieftin iar Ecto Super Diesel cu 16 bani/litru mai ieftin.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.