Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Director-firme >> Tractari auto >> Craiova >> Gomalo Management S.R.L.
Director firme transport
 

Gomalo Management S.R.L.

Gomalo Management S.R.L.

  Adresa: Calea lui Traian 76
Cod Postal: 240107
Judet: Valcea
Telefon: 0751979060
Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Pagina web: Pagina web
Persoana de contact: Marian Godeanu
Prezentare:

Firma noastra ofera in prezent servicii de tractari auto non-stop, atat local (Valcea), cat si intern sau international.

Pe plan intern firma noastra are o multime de colaboratori (firme de profil) care acopera toata suprafata Romaniei, astfel incat, in cazul unui eveniment rutier, sa putem actiona pentru rezolvarea problemelor d-voastra in cel mai scurt timp si cu cele mai adecvate mijloace de tractare in functie de autoturismul si de gravitatea avariei survenite.

In cazul in care beneficiati de o polita a unei societati de asigurare cu care avem contract, plata serviiciilor efectuate de noi (servicii tractare auto) se poate face direct de catre acestia, neimplicand nici o cheltuiala financiara din partea dumneavoastra, in acest caz fiind nevoie doar de acceptul de plata al acestora.


TRANSPORT PE PLATFORMA AUTO EUROPA (GERMANIA, AUSTRIA, ANGLIA) & RETUR

Firma GOMALO MANAGEMENT S.R.L. ofera în prezent clientilor, servicii de transport auto intern si international (autoturisme si autoutilitare) pe platforma avand o capacitate de transport de trei autoturisme simultan sau de doua jeep-uri/ dubite. Tariful pentru transport se calculeaza in functie de locatie de incarcare si cel de destinatie al autovehicului, avand in vedere greutatea si dimensiuniile acestuia.

Pe toata durata transportului (de la locul de încarcare pâna la descarcare) autovehiculele transportate sunt asigurate prin polita încheiata de societatea noastra în limita sumei de 100.000 EUR.

Preluam comenzi atât pentru autovehicule noi cât si pentru autovehicule second-hand sau avariate.

Suntem specializati pe transport auto din Germania, Austria si nu numai, efectuând saptamânal curse dinspre si înspre aceste tari.

În cazul în care doriti sa importati sau sa exportati un autovehicul, o puteti face completând formularul de comanda pentru transport (pe care-l puteti descarca de aici) si trimitându-l pe fax la numarul nostru semnat si stampilat.

Serviciul de logistica va prelua imediat comanda dumneavoastra si va organiza transportul, confirmându-va telefonic sau prin fax data în care se va efectua acel transport auto.
Date added: 2013-04-05 00:14:11   Hits: 572

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.