Joomla Slide Menu by DART Creations
Director firme transport

Mai jos gasiti lista de firme care presteaza servicii de tractari auto in Targu Mures. Firmele gasite mai jos pot fi inregistrate de catre utilizatorii sitului sau echipa ghidtransport.ro

Pentru a adauga o firma in directorul de tractari auto Targu Mures, va rugam sa va inregistrati si sa completati datele necesare.

 
 

S.C. REBRI TRANSIMPEX SRL

S.C. REBRI TRANSIMPEX SRL   
  Scurta descriere: S.C. REBRI TRANSIMPEX SRL, service auto, infiintat in anul 1993 vine in intampinarea clientilor cu servicii de tinichigerie, vopsitorie si tractari auto mici turisme.
 

SC.AMB AUTO SERVICE SRL

SC.AMB AUTO SERVICE SRL   
  Scurta descriere: SC AMB AUTO SERVICE S.R.L. este o societate privata situata in judetul Cluj, in localitatea Floresti, strada Avram Iancu nr.148 , avand ca obiect de activitate transportul intern si international de autoturisme precum si depanari, tractari auto. Putem fi apelati pentru orice interventie, indiferent de ora sau de conditiile meteorologice existente in momentul respeciv.
 

SAJGO TRANS SRL

SAJGO TRANS SRL   
  Scurta descriere: Efectuam transport marfa cu camionete cu sarcina utila de 1500 kg, volum de pana la 17 mc.,7 europaleti, precum si tractari auto non stop pe platforma
 

Tractari Mures Gagyi

Tractari Mures Gagyi   
  Scurta descriere: * tractari auto-moto
* depanari auto-moto
* rent-a-car
* service auto-moto
* cazare pentru clienti
* achizitii de auto avariate, cu plata pe loc

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.