Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati
Noutati
Negocierile de la Dacia se pot finaliza
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 29 Aprilie 2014 12:16

Read moreLa uzina Dacia de la Mioveni inca sunt in curs negocierile dintre conducererea Automobile Dacia si sindicate. Constantin Stroe, vicepresedintele CA de la Dacia a afirmat ca s-a agreat o crestere rezonabila a salariilor, ceea ce ar putea duce la incheierea negocierilor in aceasta saptamana.

Citeşte mai mult...
 
Testul Volkswagen privind reparatiile auto
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 28 Aprilie 2014 10:28

Read moreIn cadrului unui Workshop Volkswagen a fost prezentat un video care evidentiaza urmarile unui impact secundar asupra doua automobile Volkswagen Passat. Primul automobil a fost reparat conform standardelor VW cu piesele corespunzatoare iar al doilea automobil a fost reparat necorespunzator.

Citeşte mai mult...
 
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 24 Aprilie 2014 11:48

Read moreIn zilele de 30 Aprilie, 1 Mai si 4 Mai trecerea podului peste Dunare Fetesti Cernavoda va fi gratuita conform unui Ordin publicat recent in Monitorul Oficial. Ordinul a venit din partea secretarului de stat responsabil de Departamentul pentru Proiecte de Infrastructura.

Citeşte mai mult...
 
China si viitorul pietei auto
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 22 Aprilie 2014 09:51

Read morePiata mondiala a autovehiculelor va fi si in acest an puternic influentata de China care a devenit in ultimii ani motorul cresterilor vanzarilor auto. Conform liderilor marilor companii auto reuniti la Salonul Auto de la Beijing China va continua pe acest traseu in ciuda incetinirii avansului economic al tarii.

Citeşte mai mult...
 
Returnarea partiala a accizei, o masura dificila
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 10 Aprilie 2014 10:11

Read moreConsiliul Concurentei a extins o masura privind returnarea unei parti din acciza pe carburanti introdusa in data de 1 Aprilie din acest an la alte companii decat transportatorii rutieri. Desi returnarea unei parti din acciza este dificil de obtinut, nu este imposibil de obtinut.

Citeşte mai mult...
 
Cele mai mici preturi la benzina din Europa
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 07 Aprilie 2014 09:58

Read moreIn urma introducerii noii accize pe carburanti Romania a scazut 5 locuri in topul tarilor cu cele mai mici preturi la benzina. La nivel european, cele mai mici preturi la benzina variaza intre 0.69 si 1.31 Euro. Pana luna trecuta in Romania un litru de benzina costa aproximativ 0.4 lei/litru.

Citeşte mai mult...
 
Romania pe primul loc in lume.
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 02 Aprilie 2014 13:50

Read moreIn anul 2013, Romania s-a situat pe primul loc in lume in functie de avansul productiei auto conform informatiilor Organizatiei Internationale a Constructorilor de Automobile (OICA) cu o crestere a productiei de 22%.

Citeşte mai mult...
 
Acciza la Carburanti aplicata din Aprilie
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 27 Martie 2014 12:24

Read moreIncepand cu luna Aprilie, noua acciza la carburanti va fi aplicata. Guvernul Romaniei va introduce de asemenea si masuri fiscale care sa permita transportatorilor corecti sa isi recopereze o portiune din suma platita, astfel a afirmat Premierul Victor Ponta.

Citeşte mai mult...
 
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 25 Martie 2014 14:41

Read moreMinistrul Transporturilor Dan Sova a anuntat recent intr-o emisiune difuzata pe TVR ca CNADNR (Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania) va aproba rezilierea contractului cu Impregilo, constructorul italian responsabil de lotul 3 al autostrazii Sibiu Orastie.

Citeşte mai mult...
 
Noutati privind Programul Rabla 2014
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 24 Martie 2014 12:41

Read morePersoanele care vor dori sa se inscrie in Programul Rabla anul aceasta o vor putea face la orice dealer sau colector din oricare judet. Cu toate acestea, radierea masinii va trebui efectuata la Politia judetului unde vehiculul este inmatriculat.

Citeşte mai mult...
 
Piata Auto dupa primele 2 luni din 2014
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 19 Martie 2014 13:22

Read moreIn primele doua luni ale acestui an vanazarile de autoturisme si vehicule comerciale au crescut cu 18.6% fata de aceasi perioada a anului trecut. Din cele 10,900 de vanzari auto, 6,100 au avut loc in luna Februarie conform informatiilor APIA.

Citeşte mai mult...
 
Programul Rabla cu noi schimbari din 1 Aprilie
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 17 Martie 2014 09:54

Read moreIncepand cu data de 1 Aprilie, Programul de Innoire a Parcului Auto din Romania, sau mai pe scurt Programul Rabla ar putea fi reulat, astfel a afirmat Ministrul Mediului Korodi Attila. Aceasta a mentionat ca sistemul va fi putin diferit anul acesta.

Citeşte mai mult...
 
Circulatia in Bucuresti va fi restrictionata Duminica
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 14 Martie 2014 12:13

Read moreIntre orele 15:00 si 17:00 circulatia autovehiculelor va fi restrictionata pe Soseaua Kiseleff, Piata Victoriei si Calea Victoriei. Aceasta restrictionare va avea loc cu ocazia paradei organizate in cinstea patronului spiritual al Irlande Sfantul Patrick.

Citeşte mai mult...
 
Vor continua lucrarile la Autostrada Transilvania
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 10 Martie 2014 10:32

Read moreDumnica aceasta Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu a anuntat ca s-a semnat Certificatul de Urbanism pentru Autostrada Transilvania, sectiunea 2A Ogra Campia Turzii, o sectiune de drum cu o lungime de aproximativ 40 de kilometri.

Citeşte mai mult...
 
Programul Rabla, Editia 2014
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 06 Martie 2014 11:08

Read moreAnul acesta, Programul Rabla ar putea veni cu niste mici modificari. Printre aceste modificari s-a anuntat ca cetatenii care vor preda masini vor putea face asta direct la dealeri, astfel eliminand nevoia de o firma de colectare a masinilor vechi.

Citeşte mai mult...
 
Masina Anului 2014, Peugeot 308
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 04 Martie 2014 14:17

Read moreNoul model hatchback Peugeot 308 a fost nominalizat Car of the Year 2014 de catre un juriu format din 58 de jurnalisti cu multa experienta in acest domeniu care provin din 22 de tari Europene. Echilibrul general si versatilitatea acestui automobil a dus la acest succes.

Citeşte mai mult...
 
Sistemul de alertare eCall in caz de accident
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 27 Februarie 2014 13:04

Read moreIncepand cu anul 2015, va fi obligatorie instalarea sistemul eCall de alertare in caz de accident rutier in toate autovehiculele care vor circula in Romania. Aceasta decizie a fost votata in data de 26.02.2014 la Strasbourg de Parlamentul European.

Citeşte mai mult...
 
SOCAR deschide benzinarii in Oradea si Timisoara
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 21 Februarie 2014 12:00

Read moreCompania de petrol din Azerbaijan SOCAR va investi 2 milioane de euro in doua benzinarii noi, una in Oradea si una in Timisoara. SOCAR detine in prezent o retea de 27 de benzinarii in Romania dupa deschiderea celor doua din Oradea si Timisoara vinerea trecuta.

Citeşte mai mult...
 
Orasul German care vrea sa interzica masinile
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 19 Februarie 2014 11:45

Read moreIntr-un oras din Germania, de dimensiunea Bucurestiului cu peste doua milioane de locuitori se discuta o idee fascinanta, interzicerea circulatiei cu autovehicule pe marile bulevarde ale orasului. Acestia vor sa mute cat mai departe de oras traficul rutier pentru a castiga spatiu verde in interiorul orasului.

Citeşte mai mult...
 
Ar putea creste limita de viteza in localitati
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 12 Februarie 2014 11:00

Read moreConform unui amendament la Proiectul de lege de modificare a codului rutier adoptat de Comisia Juridica pentru Aparare si Administratia de Senat limita maxima de viteza in localitati ar putea fi marita pana la 60 km/h.

Citeşte mai mult...
 
«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.