Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati
Noutati
MOL cauta administratori pentru 35 de statii
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 25 August 2015 09:54

Read moreDistribuitorul de carburanti din Ungaria, MOL cauta pana in data de 4 Septembrie antrerprenori care sa se ocupe de administrarea a 35 de statii noi de alimentare. Aceste benzinarii au fost preluate de catre grupul maghiar in luna Februarie a acestui an.

Citeşte mai mult...
 
CNADNR ofera despagubiri celor ale caror masini au fost avariate pe A1
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 21 August 2015 14:20

Read moreSoferii ale caror masini au fost avariate pe A1 intre localitatile Pecica si Nadlac unde sute de balize antiorbire s-au rupt din cauza unei furtuni si au ajuns pe sosea vor fi despagubiti de catre Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).

Citeşte mai mult...
 
DRPCIV va acorda acces la date tarilor UE
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 20 August 2015 11:52

Read moreIn viitorul apropiat, Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculari Vehicule (DRPCIV) va acorda acces la informatiile privind vehiculele, proprietarii sau detinatorii de autovehicule din Romania tuturor tarilor membre ale Uniunii Europene, Elvetiei si statelor terte.

Citeşte mai mult...
 
3 luni de circlatie libera pentru masinile inmatriculate in Bulgaria
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 19 August 2015 12:12

Read moreO noua lege ar putea interzice soferilor cu autovehicule inmatriculate in Bulgaria sa circule mai mult de 30 de zile pe drumurile din Romania. Aceasta lege va fi discutata in Parlamentul Romaniei in aceasta toamna.

Citeşte mai mult...
 
78% Dintre soferii europeni circula cu cauciucuri desumflate sau uzate
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 13 August 2015 10:18

Read moreConform unui studiu realizat de catre producatorul de anvelope Bridgestone, 78% dintre conducatorii auto din Europa circula cu cauciucuri dezumflate sau uzate peste limita legala. Atat gradul ridicat de uzura cat si presiunea incorecta prezinta diverse pericole pentru soferi.

Citeşte mai mult...
 
Range Rover a fost copiat in China
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 12 August 2015 14:02

Read moreModelul Range Rover Evoque are o varianta de 3 ori mai ieftina in China. Brandul auto Jaguar Land Rover ar putea vea probleme cu extinderea pe piata auto din China cand saptamana trecuta in showroom-uri a aparut noul Landwind X7, o copie dupa Evoque.

Citeşte mai mult...
 
Comertul auto a crescut cu 7.8% in primul semestru
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 11 August 2015 10:42

Read moreVolumul vanzarilor de autovehicule si motociclete pe piata auto din Romania a crescut cu 7.8% in primul semestru al acestui an ca serie bruta si cu 8.4% ca serie ajustata in functie de zile lucratoare si sezonalitate fata de acesi perioada a anului trecut.

Citeşte mai mult...
 
Vanzari cu 13% mai mari pt MOL in primul semestru
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 06 August 2015 15:23

Read moreIn primele 6 luni ale acestui an vanzarile de carburanti MOL Romania au crescut cu 13% fata de aceasi perioada a anului trecut. Aceasta crestere este un efect al extinderii retelei de benzinarii. In prezent MOL Romania este al patrulea cel mai mare jucator din piata locala.

Citeşte mai mult...
 
Mijloacele transport igienizate de RATB
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 05 August 2015 11:52

Read moreRegia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) s-ia achitat amenda de 150.000 de lei pentru igiena necorespunzatoare in mijloacele de transport. Reprezentantii RATB mizeaza ca operatiunile de igienizare vor fi finalizate pana la sfarsitul acestei luni.

Citeşte mai mult...
 
Asigurarile auto, posibila victima a inovarii.
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 03 August 2015 11:20

Read moreIn viitorul apropiat, pe masura ce producatorii de autovehicule descopera noi tehnologii si automatizeaza mai multe aspecte privind condusul, numarul accidentelor auto va scadea iar impreuna cu ea si nevoia de asigurari auto.

Citeşte mai mult...
 
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 31 Iulie 2015 12:56

Read moreIulian Matache, Ministrul Transporturilor s-a aflat saptamana aceasta in vizita la santierul de reabilitare a podului peste Dunare, Giurgiu Ruse. Lucrarile de reabilitare includ refacerea structurii podului, inlocuirea sistemului rutier, sablarea si vopsirea tablierului metalic.

Citeşte mai mult...
 
40 Km noi de autostrada la finele anului
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 30 Iulie 2015 10:29

Read moreCompania Natioanla de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania vrea ca pana la finele acestui an sa mai dea drumul la trafic pe inca 40 km de autostrada. Tronsonul despre care este vorba este lotul 2 al autostrazii Timisoara Lugoj pe langa alte proiecte.

Citeşte mai mult...
 
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 28 Iulie 2015 10:07

Read moreVicepresedintele PNL, un fost prim ministru al Transporturilor Alexandru Nazare a afirmat ca autostrada Sibiu Orastie este un risc imininent de pierdere de vieti omenesti. Astfel acesta a cerut oprirea traficului pe aceasta autostrada pana la gasirea unei solutii.

Citeşte mai mult...
 
Scadere de 1 mld. de lei pentru Transporturi
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 27 Iulie 2015 10:11

Read moreIn urma noii rectificari bugetare Ministerul Transporturilor a pierdut un miliard de lei la capitoului cofinantare pentru proiectele europene. Ministerele care au profitat in urma rectificarii bugetare au fost ministerele Finantelor, Muncii si Internelor.

Citeşte mai mult...
 
Benzinarii mobile OMV Petrom pe A1 si A2
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 24 Iulie 2015 10:32

Read moreOMV Petrom va deschide in viitor 10 benzinarii mobile pe autostrazile A1 si A2. Acest distribuitor de carburanti a castigat licitatia organizata de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania cu privire la instalarea benzinariilor pe noile autostrazi.

Citeşte mai mult...
 
Top 10 Cele mai bine vandute masini de familie
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 23 Iulie 2015 09:19

Read moreMasinile de familie din segmentul C detin in prezent cea mai mare pondere din piata auto. In primele 6 luni ale acestui an au fost vandute 21.700 de unitati. Autovehiculele din clasa compacta impreuna cu clasa medie (segmentul D) au fost cele mai cautate anul acesta.

Citeşte mai mult...
 
De 10 ori mai mult masini ecologice cumparate prin Rabla 2015
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 22 Iulie 2015 14:25

Read moreIncepand din luna Mai cand s-a dat startul la Programul Rabla 2015 si pana in prezent in cadrul acestui program au fost achizitionate 371 de automobile ecologice, cu tehnologii de propulsie nepoluante, fie acestea hibrid sau electrice.

Citeşte mai mult...
 
Efectele interzicerii ridicarii masinilor
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 21 Iulie 2015 09:34

Read moreIn urma unei decizii recente a Curtii Supreme de Justitie, nici o masina parcata neregulamentar nu mai poate fi ridicata de catre autoritatile locale. Acesta decizie interzice autoritatilor sa mai incheie contracte cu firme private in vederea acestui tip de serviciu.

Citeşte mai mult...
 
Pasajul Piata Presei a fost inaugurat
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 20 Iulie 2015 10:09

Read moreDuminica in data de 19.07.2015 a fost dat drumul circulatiei pe pasajul subteran din Piata Presei. Acest pasaj are o lungime de 800 de metri iar costul total al lucrarilor a fots de 60.4 milioane de lei. Primele masini au trecut prin pasaj incepand cu ora 09:45, duminica seara.

Citeşte mai mult...
 
5 Benzinarii noi pe cea mai noua autostrada
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 16 Iulie 2015 10:30

Read moreIn data de 15 Iulie 2015 Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a semnat un contract cu distribuitorul de carburanti OMV Petrom cu scopul de a construi  5 noi benzinarii. Aceste noi statii vor asigura servicii de alimentare dar si de comercializare de produse alimentare si non-alimentare.

Citeşte mai mult...
 
«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.