Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati
Noutati
VIDEO. Noul tip de garaj creat de chinezi
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 15 Iulie 2015 09:57

Read moreChina a fost intotdeauna o tara inovativa iar chinezii sunt printre cei mai inventivi oameni de pe planeta iar de data aceasta au adus o solutie noua la o mare problema, locurile de parcare. Astfel acestia au conceput un nou tip de garaj care ocupa spatiu putin si poate fi montat oriunde.

Citeşte mai mult...
 
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 14 Iulie 2015 09:37

Read moreLa sfarsitul saptamanii trecute a fost inaugurata autostrada Arad Nadlac dar si punctul de frontiera care va uni autostrada din Romania cu cea din Ungaria. Nadlac este astfel primul punct de frontiera situat pe o autostrada.

Citeşte mai mult...
 
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 02 Iulie 2015 11:28

Read moreAtat lotul 2 al autostrazii Nadlac Arad cat si punctul de control vamal vor fi inaugurate in data de 11 Iulie cand autostrada romaneasca se va uni cu cea maghiara. La evenimentul de inaugurare vor participa premierul Victor Ponta si omologul sau din Ungaria Viktor Orban.

Citeşte mai mult...
 
Amenzi mai mari incepand cu 1 Iulie
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 01 Iulie 2015 10:36

Read moreSoferii care vor incalca regulile de circulatie vor fi pedepsiti cu amenzi mai mari incepand cu data de 1 Iulie. De la inceputul acestui luni salariul minim brut va fi majorat la 1.050. Odata cu aceasta majorare va creste si valoarea unui punct de amenda la 105 Lei.

Citeşte mai mult...
 
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 29 Iunie 2015 10:45

Read moreSoferii care circula pe Autostrada A2, incepand de la sfarsitul lunii Aprilie 2015 pot achita taxa de trecere a podului Fetesti Cernavoda prin SMS sau din benzinarii. Daca tariful in statiile de alimentare este standard cel prin SMS difera si poate fi chiar mai mic decat pretul standard prevazut in Ordinul nr. 612/2015.

Citeşte mai mult...
 
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 26 Iunie 2015 09:57

Read moreIn perioada de vara intre 1 Iulie si 31 August pe anumite sectoare de ale unor autostrazi si drumuri nationale vor fi aplicate restrictii de circulatie, a anuntat Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR).

Citeşte mai mult...
 
Profiturile pe 2014 a marilor companii de transport
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 24 Iunie 2015 14:27

Read moreMarile companii de transport din Romania au inregistrat anul trecut cresteri ale cifrei de afaceri fata de performanta din 2013. De asemenea s-au inregistrat si cresteri ale profiturilor si pierderi mai mici decat anul trecut. Astfel arata top 10 al celor mai profitabile firme de transport din Romania.

Citeşte mai mult...
 
Germania este atacata de CE pentru taxa drumurilor
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 23 Iunie 2015 10:17

Read moreComisia Europeana a lansat saptamana trecuta in ziua de joi o procedura de infringement asupra Germaniei din cauza taxei de drum care este considerata discriminatorie pentru soferii straini care vor circula pe drumurile nemtesti.

Citeşte mai mult...
 
Romania pe locul 2 in topul accidentelor auto in UE
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 22 Iunie 2015 14:38

Read moreConform informatiilor Comisiei Europene Romania se afla pe locul 2 in functie de numarul de persoane decedate in urma accidentelor rutiere cu o rata de 91 de victime la 1 milion de locuitori. Aceasta statstica provine din informatiile culese de Comisia Europeana in 2014.

Citeşte mai mult...
 
Dacia isi va continua investitiile in Romania
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 05 Iunie 2015 10:03

Read moreIntr-o declaratie recenta Presedintele-director general de la Dacia, Nicolas Maure a afirmat ca grupul Renault isi va continua activitatea la uzina din Mioveni, chiar daca inca nu exista autostrada care sa faca legatura intre Constanta si vestul tarii.

Citeşte mai mult...
 
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 03 Iunie 2015 11:37

Read moreIn luna Iunie 2015 se vor incheia lucrarile la lotul al doilea al autostrazii Nadlac Arad, mai precis lotul intre localitatile Pecica si Arad. In acest moment intregul tronson este asfaltat iar odata cu finalizarea acestui tronson se vor termina lucrarile si la noul punct de control la granita cu Ungaria.

Citeşte mai mult...
 
S-a suspendat ridicarea masinilor parcate ilegal
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 26 Mai 2015 10:29

Read moreMasura de a ridica masinile parcate neregulamentar a fost suspendata saptamana aceasta in urma unei decizii a Instantei Supreme. Aceasta masura a fost sesizata de Avocatul Poporului care a reclamat hotararile consiliilor locale prin care se stabilesc sanctiunile pentru parcarea ilegala.

Citeşte mai mult...
 
Dacia propune TVA zero la achizitia de masini noi
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 25 Mai 2015 10:11

Read moreProducatorul romanesc de automobile Dacia afacut o propunere Guvernului Romaniei de a implementa un plan prin care cumparatorii de automobile noi sa nu plateasca TVA. Acest plan ar duce la cresterea vanzarilor de autovehicule noi.

Citeşte mai mult...
 
30 de mil. de lei in 3 luni pentru reparatii de infrastructura
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 21 Mai 2015 12:55

Read morePentru perioada Mai Iulie 2015, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a alocat suma de 296 de milioane de lei pentru lucrari de intretinere curenta a unor drumuri si autostrazi in vederea mentinerii unei stari de viabilitate a acestora.

Citeşte mai mult...
 
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 19 Mai 2015 11:03

Read moreCompania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a pornit licitatia pentru obtinerea contractului de proiectare si executie a unui tronson cu lungimea de 3 kilometri care va face parte din Autostrada Bucuresti Ploiesti.

Citeşte mai mult...
 
A fost semnat contractul pentru Centura Tecuci
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 14 Mai 2015 16:22

Read moreLucrarile de constructie a centurii orasului Tecuci vor fi executate de asocierea Eurocogen Filiala Aninoasa Aleandri Spa Pasquale Alo. Valoarea totala a contractului este de 64 milioane de lei (14.5 milioane de euro).

Citeşte mai mult...
 
Premierul nu mai sustine supraacciza pe carburanti
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 12 Mai 2015 13:18

Read moreIntr-un interviu la postul de televiziune Digi 24 premierul Victor Ponta a afirmat ca nu mai sustine taxa de 7 eurocenti pe carburanti care ar fi contribuit la bugetul pentru autostrazi. Acesta a afirmat ca proiectul nu a fost bun fiindca Guvernul nu a putut debloca procedurile pentru a investi acesti bani.

Citeşte mai mult...
 
Piata Auto: Cresterea Inmatricularilor in Trimestrul 1
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 07 Mai 2015 09:55

Read morePrimul trimestru al acestui an a fost acompaniat de o crestere a inmatricularilor de 14.2% in cazul autovehiculelor pentru transport pasageri fata de primul trimestru al anului trecut, dar o scadere de 12.5% fata de luna Decembrie a anului trecut.

Citeşte mai mult...
 
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 05 Mai 2015 12:33

Read moreIncepand cu data de 4 Mai persoanele juridice se pot inscrie in Programul Rabla a confirmat Administratia Fondului pentru Mediu (AFM). Perioada de inscriere pentru operatorii economici, cu sau fara personalitate juridica va fi deschisa pana in data de 30 Septembrie.

Citeşte mai mult...
 
Profitul Volkswagen a crescut cu 19% in primul trimestru
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 30 Aprilie 2015 09:21

Read moreProducatorul german de automobile Volkswagen a inregistrat in primul trimestru al acestui an un profit cu 19% mai mare decat cel din aceasi perioada a anului trecut. Astfel s-a inregistrat o crestere la 2.9 miliarde de Euro fata de cele 2.5 miliarde de euro din primul trimestru al anului 2014.

Citeşte mai mult...
 
«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.