Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Noul model Volkswagen Beetle
Noul model Volkswagen Beetle
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 19 Aprilie 2011 10:40
Noul model Volkswagen Beetle Noul model Volkswagen Beetle va avea un nou design, diferit de modelele predecesoare in sensul ca va fi mai modern si mai agresiv, menit sa atraga si barbatii. Noul Beetle a fost lansat azi pe trei continente, Asia, America si Europa.

Volkswagen Beetle a fost anuntat pe toamna anului 2012 si va fi comercializat cu doua variante de motorizare, una de 170 CP si un model sport cu 200 CP, pe benzina si disesel, cu transmisie manuala cu sase trepte sau una automata DSG cu sase trepte si diferential electronic XDS. Din punct de vedere a consumului, varianta disesel este mai eficienta. Noul Beetle este destinat in mod special tinerilor, dar isi pastreaza stilul si farmecul de mai bine de 50 de ani. Desi modelul este asemanator celorlalte modele Beetle, acesta are la dispozitie cele mai noi tehnologii.

Noul Volkswagen Beetle va fi disponibil in trei versiuni, Beele, Design si Sport si va fi comercializat incepand cu pretul de 20.000 de euro in timp ce alte masini de noua generatie sunt vandute la cel putin 22.000 de euro.

 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.