Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> O noua autostrada deschisa azi
O noua autostrada deschisa azi
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 19 Decembrie 2014 13:52

autostrada-nadlacAzi, in data de 19 Decembrie 2014 va fi deschisa circulatiei cea mai mare portiune a autostrazii Nadlac – Arad in ciuda faptului ca lucrarile nu sunt inca finalizate. Conform informatiilor oficiale pe portiunea care va fi deschisa inca nu sunt montate panourile antiorbire sau gardurile de pe margine.

 

Constructorii au asigurat autoritatile ca ceea ce a mai ramas de facut nu are un impact asupra sigurantei participantilor la trafic si nu va periclita vietile soferilor. De asemenea acestia au estimat ca vor finaliza lucarea pana la sfasrsitul lunii Ianuarie.

Muncitorii responsabili de proiectul Autostrada Nadlac – Arad lucreaza de zor pe proimul lot. Motivul pentru care s-a decis deschiderea acestui drum desi data de finalizare a proiectului era in Ianuarie a fost usurarea ciriculatiei catre vama in perioada sarbatorilor.

„Unele le vom termina pân? la sfâr?itul lui ianuarie, altele vor mai dura un pic, m? refer în principal la racordul electric pentru asigurarea iluminatului în nodului rutier care dureaz? mai mult” a afirmat Adrian Adler, reprezentantul constructorului responsabil de constructia autostrazii Arad – Nadlac.

Desi termenul limita al proiectului este in luna Ianuarie a anului viitor experientele din anii trecuti arata ca astfel de promisiuni in multe cazuri nu sunt respectate, cum a fost cazul pentru autostrada Arad – Timisoara unde chiar si acum lipsesc telefoanele de urgenta sau toaletele din parcari.

Aceasi situatie o putem observa si in cazul autostrazii Sibiu – Orastie care a fost data in folosinta in luna Noiembrie inainte de a fi consolidate dealurile din apropiere, cu toate ca autoriztatile locale stiau ca in zona se  produc des alunecari de teren. In cazul acestui proiect primele crapaturi au aparut la mai putin de doua saptamani de la deschiderea drumului.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.