Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Autostrada Bucuresti – Constanta data in exploatare anul acesta.
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 29 Martie 2011 10:17
Tronsonul Medgidia CernavodaConform ministrului Transporturilor si Infrastructurii, Anca Boagiu, autostrada Bucuresti-Constanta va fi data in exploatare anul acesta, desi lucrarea este nefinalizata. Tronsonul Cernavoda-Medgidia este inca in constructii datorita unor probleme cu constructorul Colas.


Anca Boagiu a declarat ca: "Autostrada Bucuresti-Constanta va fi data in exploatare in acest an, exceptand tronsonul de la Cernavoda la Medgidia. Eu nu am spus niciodata ca finalizam autostrazi, ci doar ca vom da in exploatare. Altceva este sa dai in exploatare, si altceva este sa fie finalizate. Pe Bucuresti-Constanta se circula acum pe doua benzi Singura problema este Colas, care daca se hotaraste sa munceasca este binevenit, daca nu, este bine plecat".

Pana in 2013 se vor finaliza 463 km de autostrada si in acelasi an s-a putea incepe lucrarea la autostrada Comarnic-Brasov, potrivit oficialului Ministerului Transporturilor si Infrastructurii. Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a anuntat ca societatea Colas SA risca sa piarda contractul pentru constructia tronsonului de autostrada Cernavoda - Medgidia daca nu isi remediaza problemele pana la 15 aprilie 2011.

Tronsonul Cernavoda-Medgidia trebuia sa fie finalizat vara aceasta, dar va intarzia fiindca societatea Colas a primit amplasamentul din partea CNADNR cu un an mai tarziu decat era stipulat in contract. Daca contractul cu Colas va fi reziliat, acest tronson nu va fi dat in folosinta probabil nici anul viitor.

 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.