Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Restrictii rutiere in Bucuresti cauzate de mitingul USL.
Restrictii rutiere in Bucuresti cauzate de mitingul USL.
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 19 Ianuarie 2012 11:48

Manifestatia USLJoi, 19.01.2012 va vea loc actiunea de protest a USL in capitala Romaniei unde sunt asteptati sa participe in jur de 10.000 de persoane. Actiunea va incepepe la ora 15:30 in zona Arcului de Triumf pana la orele 18:00. In aceasta perioada urmatoarele rute vor fi restrictionate.


    Prin cinci puncte diferite vor intra in capitala autocarele protestatarilor care vor intra in capitala intre orele 14:30 si 15:30. Cele cinci puncte sunt urmatoarele:

• DN1 – Fantana Miorita;
• DN2 – Soseaua Colentina (Parc Plumbuita);
• DN5 – Giurgiului;
• Autostrada A1 – Bulevardul Iuliu Maniu – Metro Militari;
• Autostrada A2 – langa Real Pallady.

Protestele vor incepe de la ora 15:30 iar manifestantii vor pleca de la Piata Arcul de Triumf pe strada Soseaua Kiseleff pana la strada Monetariei. In apropierea Muzeului Taranului Roman manifestantii vor participa la un miting de protest pana la ora 18:00.

Intre orele 14:00 – 19:00 drumurile Soseaua Kiseleff intre Piata Arcului de Triumf si Piata Victoriei va fi restrictionat cat si pe strazile convergente cu aceast segment de drum. Exceptie va face Bulevardul Ion Mincu care va fi inchis in functie de numarul de participanti.

Partea stanga a sensului de mers spre Piata Victoriei, banda a IV-a pe Soseaua Kiseleff vor ramane libere fiind benzinele de urgente pentru salvare, pompieri sau politie. Este de asemenea interzisa blocarea accesului la institutiile din zona atat pietonal cat si rutier.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.