Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Rovinieta poate fi verificata online.
Rovinieta poate fi verificata online.
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 27 Iunie 2012 10:28

Verifica Rovinieta onlineCompania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a implementat din 25 Iunie 2012 serviciul de verificare a valabilitatii rovinietei online. In prezent, serviciul se afla in perioada de testare pana la data de 1 iulie a anului acesta.


Citi in continuare pentru a afla cum puteti verifica si voi valabilitatea rovinietei:

1.    Unde se poate verifica rovinieta?

Pentru a va verifica valabilitatea rovinietei intai trebuie sa vizitati pagina oficiala a Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania – www.cnadnr.ro . Pe prima pagina a website-ului veti gasi „Verificare ROVINIETA”. Click pe butonul pentru verificare si veti fi redirectionati catre pagina de verificare.

2.    Care sunt informatiile necesare?

Odata redirectionati pe pagina de verificare a rovinietei veti fi nevoiti sa completati un scurt formulat. Informatiile necesare sunt: numarul de inmatriculare al automobilului si seria de sasiu. Un cod de verificare anti-spam va urma inainte de a finaliza aceasta ultima parte a procestului.
 
    Dupa finalizarea acestui scurt formular veti afla care este situatia valabilitatii rovinietei voastre. Puteti accesa direct aplicatia de verificare aici.

Amenda pentru circulatia fara rovinieta:

    Conducatorii auto care vor circula fara taxa de drum vor fi sanctionati cu amenda plus plata unui tarif de despagubire. Valoarea taxei va fi stabilita in functie de tipul de automobil. Pentru autoturisme, amenda pentru circulatia fara rovinieta va fi cuprinsa intre 250 si 500 de lei iar despagubirea va fi de 28 de euro.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.