Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Autocare

Sondaj de opinie

Cel mai bun constructor?
 Autocare

Autocare Scania Autocare mercedes-benz Autocare Volvo
AUTOCARE SCANIA
AUTOCARE MERCEDES-BENZ

AUTOCARE VOLVO
Autocare Iveco Autocare Setra Autocare Man
AUTOCARE IVECO AUTOCARE SETRA AUTOCARE MAN
Tourismo
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 05 Martie 2009 11:29

Read more

 

Autocare turistice cu aceperiş înalt. Există patru variante cu ESP standard, fiecare fiind dotată cu limitator de viteză, motor performant Euro 4, o cabină ergonomică pentru şofer şi schimbător de viteze îmbunătăţit.

 

Citeşte mai mult...
 
Travego
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 05 Martie 2009 11:12

Read more

 

Este un autocar de lux, cu ESP în dotare. Pentru un plus de siguranţă, Travego are faruri de ceaţă, pilot de mers în marşalier şi asistenţă la frânare. Este un autocar de clasă superioară, în care tehnologia avansată şi eficienţa ergonimică riguroasă se îmbină perfect.

Citeşte mai mult...
 
Scania Irizar PB
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 20 Februarie 2009 11:05
Read moreCâştigător al titului "Autocarul Anului 2004", autocarul Scania Irizar PB are un nivel de consum extrem de scăzut, manevrabilitate excelentă şi un standard ridicat de confort şi siguranţă. Este un autocar de 4 stele, cu o lungime de 12 metri, două axe şi 44 de scaune, construit pe un şasiu Scania K 124 EB cu suspensii independente pe axa faţă şi motor de 12 litri, de 420 CP.
Citeşte mai mult...
 
Scania Irizar Century
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 20 Februarie 2009 10:55
Read moreAutocarul are la bază şasiul robust de tip K Scania. Motoarele au un consum scăzut de combustibil şi sunt uşor manevrabile. Locul şoferului e mai spaţios decât la modelele mai vechi, iar vizibilitatea este mai bună. Pentru confortul pasagerilor, Scania Irizar Century oferă un sistem de climatizare automat, geamuri laterale laminate, acustica bună şi izolare termică.
Citeşte mai mult...
 


Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.