Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Camioane >> Camioane Man

Sondaj de opinie

Cel mai bun constructor?
 Camioane Man

Camioane Man

 

 

Probabil compania cu cea mai multa experienta calculata in ani la constructia de camioane, Camioanele Man este una din marcile cele mai competitive aflate in momentul de fata pe piata. Mai jos aveti informatii depsre ultimele camioane man.MAN TGL
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 24 Februarie 2009 11:06
Read more

TGL a obţinut titlul de “Truck of the Year 2006” şi face parte din generaţia de modele dotate cu tehnologia Trucknology. Tonajele ajung de la 7.49 până la 12 t, iar motoarele sunt disponibile în variante de la 150 până la 250 CP.

 

Citeşte mai mult...
 
MAN TGM
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 24 Februarie 2009 11:01

Read more

 

Cu tonaje între 13 şi 26 t, TGM oferă diverse variante de motoare, camioane cu puteri între 240 şi 326 CP. Modelul reprezintă o soluţie economică şi fiabilă pentru diferite tipuri de transport, atât pe plan local sau pe distanţe lungi, cât şi în construcţii.

 

Citeşte mai mult...
 
MAN TGS
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 24 Februarie 2009 10:57

Read more

 

Un camion robust, economic şi fiabil, TGS a fost creat pentru activităţi în construcţii. Este ideal pentru munca grea de pe şantiere, pentru transportul materialelor de construcţii sau pentru distribuţie.

 

Citeşte mai mult...
 
MAN TGX
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 24 Februarie 2009 10:41
Read more

Camioanele din seria TGX sunt recomandate pentru transportul naţional şi internaţional, pe distanţe mari. Acum cu un consum mai redus cu pana la 30% fata de precedentele modele de camioane Man.
Citeşte mai mult...
 


Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.