Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Director-firme >> Transport Marfa >> International Freight Transport S.r.l.
Director firme transport
 

International Freight Transport S.r.l.  Adresa: str. Dezrobirii, nr. 153
Cod Postal: 900256
Judet: Constanta
Telefon: +40 723 639 839
Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Pagina web: Pagina web
Persoana de contact: Misa Constantin
Prezentare: Suntem o companie de transport international specializata in transporturi maritime, atat containerizate, FCL, LCL, cat si agabaritice. In afara de transport maritim, putem efectua si transport rutier FTL, LTL, agabaritic, feroviar si transport aerian. Practic, IFT poate raspunde majoritatii necesitatilor de transport pentru companii pe plan international.


Destinatiile noastre principale sunt: America de Nord - SUA, dar datorita unei retele bine organizate de birouri in toata lumea, putem deservi si orice alta ruta internationala.


Pentru IFT, succesul inseamna sa isi cunoasca clientii, sa le cunoasca nevoile de transport si sa le implineasca aceste necesitati prin serviciile si optiunile de transport oferite. Datorita retelei de agenti din majoritatea tarilor lumii, IFT are abilitatea de a transporta door/door. Dar IFT nu se limiteaza la servicii de transport; poate oferi si documentatie si consultanta vamala. De asemenea, asigurarea marfii pe parcursul transportului poate fi oferita tot de catre IFT.


Va rugam nu ezitati sa ne contacti pentru orice alte informatii si solicitari de cotatie.


Cu stima,
Constantin Misa
Business Development Representative
International Freight Transport S.r.l.
Tel: +40 723 639 839
E-mail: constantin@ift.com.ro
Skype: constantin_m_ro
Visit us at www.IFT.comDate added: 2013-06-09 02:11:16   Hits: 214

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.