Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Director-firme >> Transport Marfa >> John Trade Int'l srl
Director firme transport
 

John Trade Int'l srl

John Trade Int'l srl

  Adresa: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0722614852
Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Pagina web: Pagina web
Persoana de contact: Constantin Ion
Prezentare:

Noi te ajutam sa-ti muti mobila si bagajele fara probleme in Bucuresti sau din Bucuresti catre ori destinatie din tara sau de oriunde din tara in Bucuresti . Fiecare mutare facuta de firma noastra de transport mobila beneficiaza de atentie si seriozitate maxima pentru ca mobila si lucrurile tale sa ajunga in siguranta la destinatie .

Firma noastra de transport mobila asigura o gama larga de servicii legate de procesul de mutare la preturi foarte bune . Oferta noastra de servicii transport mobila este foarte flexibila pentru ca tu sa poti alege solutia care se potriveste cel mai bine nevoilor si bugetului tau .

Ai transport si ai nevoie de personal specializat in mutari de mobilier si bagaje ? Firma noastra de transport mobila iti pune la dispozitie oameni cu experienta , in incarcat - descarcat mobila si bagaje , demontare si montare mobilier . Oricind ai nevoie de servicii profesionale de mutari mobila poti sa apelezi la noi cu incredere

Livrare si montaj mobila la domiciliu .

Asiguram servicii profesionale de transport mobila si montaj de la magazine precum IKEA , KIKA, DEDEMAN sau orice al magazin de mobila din Bucuresti la domiciliu , rapid si la preturi accesibile .

Servicii depozitare mobila

Ai nevoie sa depozitezi mobila si bagajele pentru o perioada de timp ? Noi va punem la dispozitie spatii de depozitare special amenajate cu paza si supravegehere video 24/24h unde mobila si bagajele tale vor fi in siguranta .

Vrei sa scapi de mobilierul veche si nu stii cum ?
Noi te putem ajuta cu transport si oameni care sa se ocupe de incarcat mobila de care doresti sa scapi fara batai de cap . Dumneavoastra nu trebuie decit sa ne sunati si de rest ne ocupa noi .

Servicii de calitate

Calitatea serviciilor este garantata de experienta acumulata in timp si de seriozitatea echipei cu care lucrez . Desi fiecare mutare este unica in felul ei serviciile noastre ramin intotdeauna de cea mai buna calitate pentru ca mutarea mobilei si a bagajelor tale sa devina cit mai putin obositoare pentru tine si familia ta . Pentru informatii detaliate despre serviciile noastre acceseaza pagina Servicii Mutari Mobilier .
Date added: 2011-02-02 11:28:42   Hits: 232

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.