Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Director-firme >> Transport Marfa >> S.C. Wood Stick S.R.L
Director firme transport
 

S.C. Wood Stick S.R.L

S.C. Wood Stick S.R.L

  Adresa: str. Aurel Vlaicu, nr.88, Iasi
Cod Postal: 700832
Judet: Iasi
Telefon: 0735 840 880
Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Pagina web: Pagina web
Persoana de contact: Antighin Stefan
Prezentare: S.C. Wood Stick S.R.L-D este o companie ce activeaza de peste 6 ani in domeniul depozitarii, distributiei de marfuri paletizate, colete, plicuri si in managementul warehouse.
     Daca aveti un pachet/ palet de marfa de trimis sau de ridicat sau aveti nevoie de un sistem de distributie  de la linia dvs de productie la depozitul sau retailerul dumneavoastra, noi va punem la dispozitie o varietate de solutii de transport, fie  ca este vorba de o colaborare singulara sau un contract pe termen lung.
        Aveti nevoie sa depozitati marfa in Iasi? Depozitul nostru din Iasi, dotat complet pentru descarcare/incarcare, manipulare si gestionarea marfurilor dvs. este disponibil. In plus, distribuim marfa dvs. acolo unde aveti nevoie, in cel mai scurt timp posibil.
     Suntem decisi sa va oferim servicii de inalta calitate prin furnizarea de asistenta de catre personalul nostru profesionist, la preturi rezonabile. Experienta noastra in acest domeniu ne garanteaza serviciile competitive.
     Personalul nostru calificat sta la dispozitia dvs. Suntem pe deplin concentrati pe nevoile si cerintele fiecarui client in parte.Date added: 2014-01-04 00:31:34   Hits: 375

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.