Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Masinile Europene cu cel mai scazut nivel al emisiilor CO2
Masinile Europene cu cel mai scazut nivel al emisiilor CO2
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 06 Ianuarie 2012 12:12

Toyota cele mai mici emisii co2Liderul din topul celor mai ecologice automobile din Europa este in continuare Concernul japonez Toyota Motor Europe. Automobilele Toyota au inregistrat cel mai mic nivel de emisii CO2 conform unui comunicat de presa Toyota Romania.


    Informatiile eliberate de Toyota Romania in acest sens au fost citate din Raportul Comisiei Europene si al Agentiei Europene pentru Mediu. Toyota a ajuns liderul acestui top cu un nivel al emisiilor de noxe mediu de 112.2g/km la automobilele Toyota si Lexus.

    Aceste informatii au fost inregistrate pe parcursul anului 2010 in statele UE. Media emisiilor de dioxid de carbon in Europa este de 140 g/km. Astfel, Toyota se afla cu mult sub nivelul mediu al Uniunii Europene si de asemenea si cu 16 g/km sub standardul impus de Comisia Europeana concernului Toyota Motors Europe.

    La baza acestui raport stau 65% din automobilele cu cele mai mici emisii de CO2 comercializate de fiecare producator de din Uniunea Europana in 2010 conform legislatiei in vigoare. Producatorul japonez de autovehicule Toyota ramane liderul in topul celor mai ecologice automobile si de asemenea in topul vanzarii automobilelor cu tehnologie hibrid integrala.

    Modelul Toyota Prius, lansat pentru prima data in Japonia in anul 1997 si in anul 2000 in Europa este primul automobil de acest gen produs in masa. Conform raportului CE vanzarile cumulate a automobilelor Toyota si Lexus au depasit la nivel global nivelul de 3.5 miliona de unitati.

    Odata cu lansarea de anul acesta a noului Toyota Yaris, compania va introduce tehnologia hibrid si in segmentul B. Noul model Lexus GS 450h va fi de asemenea prezentat anul aceasta la Salonul Auto de la Frankfurt. Tot in acest an vor fi lansate si automobilele Toyota Prius+ si modelul Prius Plug-in Hybrid.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.