Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Utile >> Asigurari Auto >> Tarife RCA >> Articole RCA >> Carrefour si OttoBroker lanseaza Bursa RCA

Sondaj de opinie

Cel mai bun constructor?
 Carrefour si OttoBroker lanseaza Bursa RCA
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 11 Noiembrie 2009 15:40
facturi-calculatorCarrefour şi Ottobroker au lansat în cadrul programului "Carrefour OttoBroker - Asigurari pentru toti" Bursa RCA, o acţiune prin intermediul căreia clienţii vor putea urmări evoluţiile săptămânale ale ofertelor asiguratorilor. Standurile "Carrefour OttoBroker - Asigurari pentru toti" vor afişa săptămânal evoluţia ofertelor RCA ale celor mai importanţi asiguratori din acest segment de piaţă, clienţii având posibilitatea de a alege ofertele cele mai avantajoase.

"Vrem ca oamenii sa stie ca preturile la RCA evolueaza diferit la diversi asiguratori si ca intotdeauna e bine sa vezi mai multe oferte. De asemenea, e la fel de important sa alegi in cunostinta de cauza - nu intotdeauna pretul cel mai mic iti aduce polita cea mai buna pentru tine" spune Victor Sraer, director general al OttoBroker.

Serviciul este disponibil momentan în oraşele Braşov, Ploieşti, Constanţa şi Iasi iar în Bucureşti în locaţiile din Militari, Colentina, Băneasa, Berceni, Orhideea şi Unirii, urmând ca din data de 12 noiembrie să fie extins şi în hypermarketurile Carrefour din Focşani, Buzău şi Brăila.

 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.