Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Taxa Auto >> Scrisoarea de la CE privind taxa auto a ajuns.
Scrisoarea de la CE privind taxa auto a ajuns.
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 18 Decembrie 2012 11:49

Taxa de mediu 2013Scrisoarea de informare din partea Comisiei Europene in legatura cu taxa auto si problemele care au decurs din aceasta a ajuns luni de la Bruxelles, astfel a afirmat Ministrul Mediului Rovana Plumb.


    Ministrul Mediului a declarat urmatoarele: "Avem scrisoare de informare transmisa de catre CE in ceea ce priveste faimoasa taxa auto, urmeaza ca, pana la adoptarea bugetului de stat, sa venim cu propunere concreta in ceea ce priveste modalitatea europeana prin care acest tip de taxare se aplica, va fi clar o taxa de mediu".

    Taxa auto de poluare a fost declarata de catre Curtea Europeana de Justitie ca fiind discriminatorie urmand cererea de a fi schimbata sau chiar anulata. Conform Ministrului Mediului din cele 15 proceduri de infringement doar una mai trebuie finalizata.

    "Am mostenit 15 infrigementuri, am rezolvat 14. In momentul de fata am ramas cu Sulina, pe care sper sa o rezolvam. Avem un deadline in februarie pentru Sulina si speram sa putem sa rezolvam si acest ultim infrigement" a declarat Rovana Plumb.

    Proiectul de dezvoltare a plajei de la Sulina a fost pus in intarziere in luna mai a anului 2010 in urma unei cereri din partea Comisiei Europene.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.