Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Taxa Auto >> Amanarea taxei auto pana in 2013
Amanarea taxei auto pana in 2013
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 11 Octombrie 2012 11:48

Taxa auto de poluare amanata pana in 2013Taxa auto va fi amanata pana la data de 1 Ianuarie 2012 conform Ordonantei de Urgenta 1/2012. Amanarea a fost aprobata de Camera Deputatilor prin vot dec izional iar aplocarea acesteia va deveni obligatorie din prima zi a anului viitor.


    Ordonanta de Urgenta a fost initiata de catre Guvernul Boc si prevede amanarea datei din care va fi aplicata taxa auto pentru emisiile poluante ale autovehiculelor cu ocaza primei inmatriculari sau transcrieri a dreptului de prioprietate in Romania asupra unui automobil second-hand in cazul careia nu a fost aplicata taxa speciala de poluare.

    Ordonanta de Urgenta mentionata la inceputul acestui articol este activa in perioada Februarie 2012 cand a intrat in vigoare pana la data de 31 Decembrie 2012.

    Prin aceasta Ordonanta se reglementeaza de asemenea si situatia persoanelor care au achitat deja taxa de transcriere a dreptului de proprietate a unui autovehicul. Pentru aceste situatii c aceste peroane se pot adresa organelor abilitate pentru restituirea sumei platite conform OUG 92/2003.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.